Blog

Gewaardeerde gasten!

Dit is het eerste bericht. Restaurant De Knip start met bloggen!

Schorseneren

Schorseneren zijn lange dunne wortels met een bruine schil. De smaak lijkt op die van asperges, ze worden in de volksmond wel eens armeluisasperges genoemd. Ze hebben nog meer namen, zoals zwarte wortel, keukenmeidenverdriet, of winterasperge. Schorseneren zie je steeds vaker verschijnen in restaurants, in het huishouden zijn ze een beetje van tafel verdwenen, omdat het schoonmaken veel werk is. Toch is dat jammer, want het vruchtvlees is heerlijk en lijkt qua smaak op artisjok en asperge. Eén soort schorseneer de bekendste soort is van buiten zwart. Schorseneren zijn een aparte en leuke aanvulling op het menu, hetzij gebakken in boter, als chips, roomsoep etc. de variaties zijn eindeloos.De schorseneer bevat veel ijzer.

schorseneren

1 Comment

  1. De heer WordPress

    Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *