Blog

Het wild seizoen begonnen

Al aardig op weg in het wild seizoen, zie je de rijkdom van onze polder om ons heen. Wilde eetbare paddenstoelen, rucola sla in de berm en de wilde woerden vliegen over het kanaal. Het mag nu wel een beetje kouder gaan worden zodat we langzaam echt de winter ingaan, en we straks misschien wel onze schaatsen uit het vet kunnen gaan halen of krijgen we een witte kerst, daar hoopt natuurlijk iedereen op.

Wild vlees heeft een uitgesproken smaak en valt uitermate goed te combineren met de vergeten groenten zoals schorseneer, roodlof, grozne, aardpeer en gele biet, Wild combineert goed met krachtige uitgesproken wijnen. Omdat wild van zichzelf al zo veel smaak heeft,heeft het vaak maar weinig nodig om er iets lekkers van te maken, zowel makkleijkere als ingewikkelde bereidingen. Het eten van wildgerechten is een waar feest voor de smaakpapillen.

Wild neemt als scharrelproduct vaker een plaatsje op tafel in, zowel in het restaurant als thuis. Van oudsher is het eten van wild onlosmakelijk verbonden met gezelligheid en verfijnde culinaire hoogstandjes. Onze koks kunnen hun creativiteit goed combineren met het veelzijdige vlees van dit natuurproduct. Heeft dit uw interesse gewekt? Reserveer een tafel en vraag naar ons wildmenuof bel 071 – 561 25 73.
De Knip - in de winter

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.