Zakelijke Arrangementen

Uw zakelijke arrangementen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zakelijk evenement?

Restaurant De Knip beschikt over 5 verschillende ruimtes voor uw zakelijke arrangement. Samen met u kiezen wij de ruimte die bij uw bijeenkomst past. Iedere ruimte heeft een prettige en ontspannen sfeer, in overleg met u zijn meerdere tafelopstellingen mogelijk. Wij informeren u dan ook graag, zodat wij u een passend voorstel voor u en uw gasten kunnen doen. Daarmee rekening houdend met uw wensen.

Op onze prachtige locatie in Voorschoten kunt u zowel een vergadering, lezing, presentatie als een heisessie of teambuilding organiseren. Om ervoor te zorgen dat het u en uw collega’s, deelnemers of zakelijke klanten aan niets ontbreekt, werken wij met zeer complete en goed verzorgde arrangementen.

Alles wat u nodig heeft voor uw zakelijke evenement is in Restaurant De Knip aanwezig. De volgende benodigdheden zijn op verzoek aanwezig: flip-over met stiften, projectiescherm en gratis draadloos internet. Ook extra audiovisuele hulpmiddelen zoals beamer en videoapparatuur verzorgen wij graag voor u.

Vul dit arrangement aan met bijvoorbeeld een korte wandeling, vaartocht, wijnproeverij of een wijn/spijs avond of middag.

U sluit uw bijeenkomst af met een borrel op het terras met uitzicht op de landerijen en De Vliet. Uiteraard verwelkomen wij u graag in ons restaurant om uw dag af te sluiten met een ontspannen en met  zorg samengesteld diner.

Over de mogelijkheden staan we u graag telefonisch of persoonlijk te woord.
Heeft u vragen en of wensen? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer 071 – 561 25 73 of via email info@restaurantdeknip.nl of vraag hier vrijblijvend een prijsopgave aan.

Mogen wij u alvast uitnodigen om een kijkje in onze zalen te nemen?