Lunch of diner

Michelin Bib Gourmand 2012, 2013, 2014 en 2015!
De Knip - tartaar rund panini

Lunch of diner

Geniet van uw lunch of diner in Restaurant De Knip in Voorschoten

Het restaurant met zijn modern uitstraling in een klassiek vormgegeven pand leent zich uitstekend voor uw zakelijke gast. Een prachtige serre, de fonkelende kaarsen en kleurige omgeving stralen een bijzondere warmte en gastvrijheid uit in een smaakvolle balans tussen strakke moderne ruimten met een rijke historie.

De comfortabele setting nodigen u uit voor een ontspannen aperitief.
Een heerlijk begin van een onvergetelijke avond smaakvol genieten. De keuken van Restaurant De Knip beschikt over een Bib Gourmand sinds 2012, wat betekent een kwalitatieve keuken met een faire prijsvoering.

Als het maar even kan gaan de buitendeuren open en worden de tafels op het terras gedekt. Het magnifieke zicht op de weidse Vlietlanden maakt dineren of lunchen op het terras wel heel verleidelijk! Uw zakelijke gast zal genieten van uw keuze!

Dineert u en of uw zakelijke gast liever privé? Naast ons à-la-carte restaurant beschikt Restaurant De Knip over een aantal ‘Private Dining Rooms’, ideaal voor een privé samenzijn of een besloten gezelschap. Vraag hier vrijblijvend een prijsopgave voor een zakelijke lunch of diner aan.