De Knip

Restaurant De Knip is gevestigd in een sfeervol en monumentaal pand centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden, direct aan het water in de rustieke, landelijke Knippolder aan de rand van Voorschoten.

Vanuit ons restaurant en het terras heeft u een riant uitzicht over de Vlietlanden.

Naast ons a la carte restaurant beschikt Restaurant De Knip over diverse mooie ruimtes met ieder hun eigen karakter en mogelijkheden.

Het terras van Restaurant De Knip heeft een prachtig aangelegde tuin en is direct aan het water gelegen en biedt een riant uitzicht over de Vlietlanden en de “overhaalbrug”. Het grote terras is voor vele doeleinden geschikt, mits de weersomstandigheden dat toelaten.

Met plezier verwelkomen wij u als onze gast als u sfeervol wenst te dineren in ons restaurant en wilt genieten van het geweldige uitzicht! Tevens heten wij u graag welkom tijdens allerlei speciale gelegenheden, bijeenkomsten en partijen.

Restaurant De Knip is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloft, lunch, diner, receptie, vergadering, jubileum, zakelijke bijeenkomst of feestavond als ook uw rouwceremonie, condoleance- of herdenkingsbijeenkomst.

Gastheerschap en koken is net als kunst,
het moet een uitdaging hebben.
De ultieme vorm van kunst is om u, als gast,
onbezorgde momenten te doen beleven
alsmede een culinaire ervaring van wijn en spijs.