Indeling Restaurant De Knip

Restaurant De Knip in Voorschoten

Restaurant De Knip heeft de beschikking over diverse zalen en ruimten, dit werd gerealiseerd zo rond 1945 en in de 60er jaren door aanbouw van de uitspanning.

Er is voor iedere gelegenheid een juiste setting beschikbaar: de Dinerzaalde OpkamerSerre en de Van Velsenzaal met daarnaast een aparte Bar Serre en de Wijnkelder.

Tevens beschikt Restaurant De Knip over een drietal terrassen aan het water, deze terrassen worden gekoppeld aan de desbetreffende ruimte. Vraag bij reservering welke terras bij uw programma past.

Onze Serre, de meest geliefde ruimte, biedt een magnifiek panorama over de Vliet.De Oude Opkamer is de vroegere woonkamer van de voormalige boerderij en is waarschijnlijk de ruimte met de grootste historie.De Dinerzaal, ofwel ons restaurantgedeelte, is de oude loods van het Veerhuis, waar vroeger roeiboten werden opgeslagen. Later werd dit het cafégedeelte. De Van Velsen Zaal is in de jaren ’60 aangebouwd en kan gebruikt worden voor vele doeleinden en zijn samen met de Bar Serre en De Wijnkelder, uitstekend geschikt voor feestelijke en/of zakelijke arrangementen.

Het terras van Restaurant ‘De Knip’ is aan het water gelegen en biedt eveneens een riant uitzicht over de Vlietlanden en is voor vele doeleinden geschikt, zoals zakelijke arrangementen, lunch, diner`s, receptie, bruiloft of feest, uiteraard alleen wanneer de weersomstandigheden dat toelaten.

‘Restaurant De Knip’ beschikt over 40 eigen parkeerplaatsen gelegen achter het restaurant. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op de Kniplaan.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.