Wie zijn wij

Graag stellen wij u het gastronomisch team van Restaurant De Knip uit Voorschoten voor!

Het gastronomisch team van Restaurant De Knip handhaaft een ambachtelijke werkwijze met als doel, respect voor natuur en product, waarbij vooral eerlijke, biologische en dagverse regionale producten worden gebruikt. Restaurant De Knip in Voorschoten bestaat uit een groep jonge enthousiaste medewerkers met een vakgerichte opleiding in de horeca onder leiding van de eigenaar Marcel van Teijlingen, klik hier voor een korte video impressie. Onze brigade bestaat uit Chef Kok Marcel van Teijlingen en Jeroen van Niel samen met Joey Bokkers, de leerling koks die samen zorgen voor de culinaire hoogstandjes op uw bord.

Het is onze passie om u als gast te laten genieten van de gastvrijheid, gezelligheid en leuke wijn/bier-spijscombinaties van Restaurant De Knip.Wij stellen alles in het werk om een kwalitatief topproduct neer te zetten, bereid met eerlijke, verse en seizoen producten in een (h)eerlijke ambiance. Onze gastheren/vrouwen hebben de academie voor gastronomie doorlopen en hebben zich bekwaamd in gastvrijheid en vinologie. Zij weten als geen ander u te ontzorgen tijdens uw avondje uit.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.