Bruiloften

Feesten en Bruiloften bij Restaurant De Knip

Restaurant De Knip is dé perfecte locatie voor uw bruiloft of trouwfeest!

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft of trouwfeest? Restaurant De Knip ziet u graag als eregast tijdens uw huwelijksdag, receptie, jubileum of feest.

Ons Restaurant is rustig en landelijk gelegen aan de Vliet in Voorschoten, aan de rand van de Vlietlanden en is officieel benoemd tot trouwlocatie oftewel ‘Huis der Gemeente’.

In het voorjaar en de zomer kunt u buiten trouwen met uitzicht op het water en de Knipmolen, en als jong bruidspaar een vaartochtje maken in ons huwelijksbootje.

Ook voor het bruidspaar dat in het najaar of in de winter trouwt is De Knip een absolute aanrader. Kijk voor een impressie van Restaurant De Knip eens op onze social media website www.feestenenbruiloften.nl.

Onze persoonlijke benadering, aankleding en ‘personal touch’ geven u een onvergetelijke herinnering. De huwelijksceremonie uitbreiden met een huwelijksreceptie, diner of bruiloftsfeest, het ligt allemaal binnen de mogelijkheden. We hebben volop ideeën en geven u graag vrijblijvend advies voor zowel intieme bruiloften als voor grotere huwelijksfeesten.

Uiteraard vraagt ieder type gelegenheid maatwerk. Maakt u gerust een afspraak, dan kunnen wij samen met u een programma samenstellen ingericht naar uw wensen.

Restaurant De Knip kiest al 138 jaar voor kwaliteit, wij hopen u ook!

U leest het… de mogelijkheden zijn talrijk! Vraag hier vrijblijvend een prijsopgave aan.