Referenties, ervaringen en beoordelingen Restaurant De Knip

De Knip - in de winter
Griet Oester

Overzicht van huwelijkservaringen:

Anoniem, 1 ervaring 10 op 9 oktober 2017 
Wat een fantastische ervaring. We hebben bij de Knip een diner gegeven voor 23 mensen en aansluitend een feest voor 120 mensen.

Vanaf de eerste ontmoeting tot aan de afhandeling verliep alles op een zeer prettige manier. De communicatie was zeer helder en eigenaar Marcel dacht goed met ons mee. We hebben echt het trouwdiner en feestje gegeven zoals we dat wilden. Het eten en de wijn waren heerlijk, ook al waren er genoeg dieetaanpassingen over de verschillende gasten per gang. De feestzaal en de bar ernaast waren perfect voor een feest met 120 mensen.

Ook toen 2 weken voor de bruiloft bleek dat de bruid (al) zwanger was, werd daar zeer professioneel en discreet mee omgegaan. Het moest nog even geheim blijven, en dat was geen probleem. Het menu werd aangepast en de bruid kreeg alcoholvrije dranken aangeboden zonder dat iemand het opviel.

Dankjewel Marcel en collega’s!

Wendy, 1 ervaring 10 op 22 augustus 2017
Wij hebben onze receptie, diner en feest bij De Knip mogen laten uitvoeren. We hadden niets beter kunnen wensen. Wat was het prachtig. Van begin tot eind in alles voorzien. Er is meegedacht en toch ruimte gegeven voor eigen inbreng. Van de week, op onze huwelijksdag weer gegeten bij De Knip, en kregen direct de warme herinnering terug.

Ruud en Valerie van Ooij 2 ervaringen 10 op 27 oktober 2016
Iedereen vindt zijn bruiloft natuurlijk de leukste, maar wij hebben een onvergetelijke dag gehad bij de Knip. We hebben de hele dag en avond daar gevierd, van ceremonie tot en met (knal)feest. We hebben meerdere keren gesprekken gehad over alle mogelijkheden en over onze specifieke wensen. Daar werd altijd alle tijd voor genomen. De dag zelf is zonder enig probleem of zorg verlopen. We werden met het bootje opgehaald en de lokatie was prachtig aangekleed (ook met eigen versiering).

Het personeel is perfect, beleefd, attent, vriendelijk en ongedwongen. Het eten en drinken is fantastisch. We waren zeer positief verrast dat de gangen voor ongeveer 50 personen zeer snel tegelijk werd opgediend en ook nog goed warm was. We kunnen niets verzinnen wat niet helemaal goed is verlopen. Jammer dat je maar één keer zo’n geweldig feest kunt meemaken!

Fleur, 10 op 20 september 2016
Er wordt ontzettend goed mee gedacht, er wordt geluisterd naar je wensen en geholpen met de uitvoering.

Cecilia Edmiston & Paul Marselis 9.3 op 8 november 2016
Restaurant de Knip heeft onze speciale dag nog mooier gemaakt dan wij vooraf konden wensen. Tijdens de voorbereiding werd al duidelijk dat we bij restaurant de Knip weinig zorgen hoefte te hebben. Er werd heel erg meegedacht en er werden hele fijne suggesties gegeven. De dag zelf was fantastisch, we kunnen niks anders zeggen. Al onze gasten hebben een geweldige dag en avond gehad. Het eten was heerlijk, de zorg en uiteraard de gehele ervaring was fantastisch.

De wijnkelder maakte de ervaring voor veel gasten onvergetelijk. Ik kan iedereen deze locatie aanraden, het is knus en heeft een mooie intieme sfeer voor een bruiloft. Het meedenken van het personeel voor en tijdens de bruiloft maakte het voor ons al bruidspaar erg gemakkelijk, het geen wat ons liet genieten en ons niet liet afleiden van waar het om draaide die dag.

Zoek je iets knus, waar lekker eten een gegeven is, dan is Restaurant de Knip een geweldige locatie.

Arnoud en Nikki Boonstoppel, 8.7 op 5 november 2016
Wij hebben de dag als de mooiste dag van ons leven beschouwd. Het was erg goed geregeld bij de Knip. Personeel was heel vriendelijk en het eten super!

Anoniem, 8.7 op 10 september 2015
Eigenaar dacht goed mee en alles was mogelijk. Van trouwen tot het feest gebleven en was top! Mooie locatie en mogelijkheid om buiten te trouwen.

Anoniem, 8.3 op 6 juni 2017
Heerlijk eten, mooie taart, mooie locatie

Annemieke & Piet, 8.3 op 14 mei 2017
Marcel, de chefkok/eigenaar en zijn team hebben alles gedaan om onze dag tot een onvergetelijke dag te maken. Ze hebben veel ervaring en weten wat er nodig is om er voor te zorgen dat de trouwdag een onvergetelijke dag wordt. Dankzij hun ervaring weet je precies waar je aan toe bent en krijg je snel een overzichtelijke factuur met een goed draaiboek om de dag nog verder te personaliseren. We hebben genoten van het sterwaardige 4-gangendiner, het drinken, de gastvrijheid en de gezelligheid. Het ontbrak ons werkelijk aan niets.

Restaurant de Knip is geschikt voor zowel intieme als grotere gezelschappen: vraag hier een prijsopgave aan of plan een vrijblijvende bezichtiging!

Restaurant De Knip in Voorschoten is voor de vierde keer op rij onderscheiden met een Bib Gourmand!

Als eerste restaurant in Voorschoten is Restaurant De Knip op 6 november 2012, alsook in 2013, 2014 én 2015 door de Michelin Benelux onderscheiden met een Bib Gourmand. Deze bijzondere gastronomische onderscheiding is slechts voor honderdtal restaurants in Nederland weggelegd.

Het concept van een keuzemenu onder de €37,- ongeacht de kookstijl, maar steeds met seizoensgebonden producten in de hoofdrol, is uitgegroeid tot een begrip. Een begrip dat niet in één woord samen te vatten is, maar heel divers is.

Klassiek, innovatief, decoratief … de vermenging van kookstijlen zorgt voor dynamiek en spanning. De stempel van de Bib Gourmand, het bewijs voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, toont aan dat gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn.

“Wij zijn blij dat het team van Restaurant De Knip weer beloond is met deze gastronomische onderscheiding, omdat we er altijd naar streven om voor een goede prijs topkwaliteit te serveren. Een leuke bijkomstigheid is dat het dorp Voorschoten nu met een onderscheiding in de Michelingids staat”, aldus een trots eigenaars-echtpaar Marcel en Irene van Teijlingen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.