Huwelijksvoltrekking

Waarom trouwen bij Restaurant De Knip? De Knip is de ideale locatie om het ja-woord te geven. De ambtenaar van de burgerlijke stand van Voorschoten komt naar Restaurant De Knip om uw huwelijk te voltrekken. Restaurant De Knip is door de gemeente Voorschoten aangewezen als huis der gemeente.

Dit betekent dat wij voor ieder gezelschap beschikken over een sfeervolle ruimtes voor de voltrekking. In de Van Velsenzaal hebben wij 70 zitplaatsen, restaurant 30 zitplaatsen, serre 18 zitplaatsen en op ons terras 100 zitplaatsen(uiteraard bij mooi weer). Mochten er meer gasten aanwezig zijn dan het aantal zittende gasten dan plaatsen wij enkele statafels voor de overige genodigden.

Daarnaast biedt Restaurant De Knip nog veel meer. U kunt in de omgeving foto’s maken, wij kunnen uw receptie en diner verzorgen, en ter afsluiting een spetterend feest verzorgen, en dat dan geheel exclusief. U kunt dus uw gehele huwelijksdag en avond door ons laten verzorgen of delen ervan. Uw huwelijk is bij ons in goede handen!