Dinerkaart

A La Carte



Filosofie

Lokale ingredienten altijd vers

Voor en tussengerechten

Zalm | venkel, mandarijn, roze peper, gel van dragon
Aubergine| soep, geitenkwark, poeder van Raz el Hanout
Oesters| 3 stuks, naturel, rode wijnazijn
Kalf| terrine, boomtomaat met specerijen, aardpeer crème en krokant
Buikspek | livar, met cardemom, passievrucht en witlof
Foccacia| tomaat, mousse van paprika, gel van basilicum, kaas kletskop en olijfkruim

Hoofdgerechten

Eend| tam, structuren van biet, aardappel muffin, jus met appelstroop en lavendel
Heilbot| uit de oven, worstje van gamba, lardo di collognata, knolselderij espuma,
kruiden vinaigrette met bergamot
Panisse| van kikkererwt, taggiastiche olijven, pompoen en saus van gefermenteerde witte kool
Vangst van de dag| risotto met rode port, rijstpopcorn, puree van spinazie/waterkers, saus Noilly Prat
Kalf | entrecote van de BBQ, saffraan witlof , friet van kikkererwt en kalfsjus met gremolata

Nagerechten

Appeltaart| los geserveerd met kaneelparfait
Yoghurt | bavarois, structuren van mandarijn en sorbet
Chocolade| operataart, Grand Marnier, chocolade sorbet
Kaas| gerijpt en geaffineerd, dadelcake en druiven

Prijzen van bovenstaande gerechten zijn vanaf 2 gangen te bestellen vanaf 34.-,
3 gangen vanaf 39.-
4 gangen 47.-
5 gangen 52.-

Wij werken met allergenen. Vertel het ons en wij houden er rekening mee.

Tip: Trakteer uw vrienden, familie of zakenrelatie op een Cadeaubon van Restaurant De Knip in Voorschoten!
Leuk om te geven en heerlijk om te krijgen!

  • slide
  • slide
  • slide