Dinerkaart

A La Carte



Filosofie

Lokale ingredienten altijd vers

Voor en tussengerechten

Hummus | langoustine, mint-olie, spinazie
Tom Ka Kai | kokos, sereh en kruidenolie, gamba
Oesters | 3 stuks, naturel, rode wijnazijn
Makreel | ceviche, mango, groene ketchup en emping
Coquilles | aardpeer met tandoori, passievrucht en zeekruid*
Galantine | pistache/noten crumble, pruimenjam en truffelchips*
Rode biet | tartaar, eidooier en pannacotta van piccalilly

Hoofdgerechten

Sukade | kalf, spitskool, pastinaak en saus van Madeira met morille
Griet | risottokoekjes, bloemkool crème, geroosterde bloemkool*
Falafels | tomaat coeur de Boeuf, yoghurtdip, mini pita
Wilde zalm | puree met Vadouvan, venkelsalade en witte wijnsaus
Filet de Boeuf | groene groenten, Béarnaise saus*

Nagerechten

Crème brulé | koffiebonen en chocolade ijs
Magnum | passie en mango, kokosschuim en banaanchips
Kaffir lime | vanilleparfait en granaatappel, bergamot
Kaas | gerijpt en geaffineerd, dadelcake en druiven*

Prijzen van bovenstaande gerechten zijn vanaf 2 gangen te bestellen vanaf 34.-,
3 gangen vanaf 39.-
4 gangen 47.-
5 gangen 52.-

Wij werken met allergenen. Vertel het ons en wij houden er rekening mee.

Tip: Trakteer uw vrienden, familie of zakenrelatie op een Cadeaubon van Restaurant De Knip in Voorschoten!
Leuk om te geven en heerlijk om te krijgen!

  • slide
  • slide
  • slide