CULINAIR GENIETEN VOOR

LUNCH & DINER


 Chef's Keuze Menu voor lunch & Diner

  3 gangen  49,5

 4 gangen  67*

   5 gangen  85**

 


Voorgerecht


Zalmforel met tomaat en aardbei, tartaar van tomaat, gekonfijte aardappel 
 
Of

Rouleau van kalf pastrami met gevogelte paté, peterselie vinaigrette

*****


Tussen *

Gebakken coquille met meloen en kerrie, seroendeng, saus van kokos

*****


Tussen **


Little gem met boquerones, schuimige paprika saus, basilicum,

dukkah en olijf


*****

Hoofdgerecht


Maishoenderfilet met bitterbal, champignon, olijf en kippenjus

Of
Vis van de dag met gebakken bloemkool, parelgort, cashewnoot en aubergine, roomsaus van groene curry 
 

*****

Nagerecht


Citroenmousse met gelei van yoghurt, rabarber en gin-parels

Of

Selectie kazen van het seizoen met brioche en compote (€7)



*****


À la carte gerechten




Maak een keuze uit onze à la carte gerechten, geïnspireerd op onze omgeving,

het seizoen en wat de natuur te bieden heeft.


Menu

Menu

Menu