CULINAIR GENIETEN VOOR
LUNCH & DINER
Chef's Keuze Menu voor lunch & Diner
3 gangen 55,
4 gangen 75*,
5 gangen 92**
Voorgerecht
Tartaar van tonijn, avocado, schuim van oester en krokante kataifi
Of
Rouleau van kalf pastrami met gevogelte paté, kweepeer, pompoen en kruidkoek
*****
Tussen *
Gegrilde coquille met aubergine, saus van geroosterde paprika
*****
Tussen **
Gebakken zwezerik met zuurkool, zwarte Beluga linzen,
romige saus van bospaddenstoelen
*****
Hoofdgerecht
Gebakken filet van eend met structuren van rode biet, pastinaak en basilicum emulsie
Of
Corvina filet met aardpeer, gestoofde gevulde sjalot, saus met cantharel
*****
Nagerecht
Dessert van banaan met Baileys en gekarameliseerde pecannoot
Of
Selectie kazen van het seizoen met brioche en compote (€7)
Of
Koffie of thee met friandises
*****
À la carte gerechten
Maak een keuze uit onze à la carte gerechten, geïnspireerd op onze omgeving,
het seizoen en wat de natuur te bieden heeft.
Menu
