CULINAIR GENIETEN VOOR

LUNCH & DINER


 Chef's Keuze Menu voor lunch & Diner

3 gangen     55,

 4 gangen     75*,

   5 gangen     92**

 

Voorgerecht


Tartaar van tonijn, avocado, schuim van oester en krokante kataifi
 
Of

Rouleau van kalf pastrami met gevogelte paté, kweepeer, pompoen en kruidkoek

*****


Tussen *


Gegrilde coquille met aubergine, saus van geroosterde paprika

*****


Tussen **


Gebakken zwezerik met zuurkool, zwarte Beluga linzen,

romige saus van bospaddenstoelen

*****


Hoofdgerecht


Gebakken filet van eend met structuren van rode biet, pastinaak en basilicum emulsie

Of
Corvina filet met aardpeer, gestoofde gevulde sjalot, saus met cantharel 
 

*****


Nagerecht


Dessert van banaan met Baileys en gekarameliseerde pecannoot

Of

Selectie kazen van het seizoen met brioche en compote (€7)

Of

Koffie of thee met friandises

*****


À la carte gerechten



Maak een keuze uit onze à la carte gerechten, geïnspireerd op onze omgeving,

het seizoen en wat de natuur te bieden heeft.


Menu

Menu

Menu