Rouleau van Noorse zalmfilet met meloen
vinaigrette van dashi en waterkersolie,
*****
Terrine van gezouten knolselderij met ossenworst,
knolselderij mousse, Dai Dai ponzu*
*****
Gebakken langoustine met ravioli,
spinazie en schuimige langoustine saus**
*****
Gebraden filet van kalfshaas met crème van pastinaak,
gegaarde prei en bundelzwam, saus vin rouge
*****
Bladerdeeg met cremeux van popcorn, Baileys en chocolade
of
Kaas van de kaaswagen met brioche en compote (7)
*****
Zacht gegaard met aardappelkruim, bospeen en saus Verjus
gebakken met rendang, duxelle, creme van pastinaak en jus
met knolselderijcreme, dauphine aardappel en spruiten, saus van geroosterde groenten
met bloedsinaasappel, mousse van bloedsinaasappel, cremeux van Yuzu
gerookt, vijgen compote, whisky vanilleschuim en chococrumble
verscheidene kazen van de kaaswagen
Dank voor het aanmelden op onze nieuwsbrief.
U mag deze 4 tot 6 x per jaar van ons verwachten.
Wij houden u op de hoogte van alle leuke acties en of nieuwtjes.
Restaurant De Knip is geopend van dinsdag tot en met zondag. Vanaf 12:00 uur
Lunch: 12:00 – 16:30 uur.
Laatste bestelling voor de keuken: 14:30 uur
Van 16:30 tot 17:30 uur zijn wij gesloten.
Diner: 17:30 - 23:00 uur.
Laatste bestelling voor de keuken: 20:00 uur
Op zondag 19:30 uur
Bij een reservering van 6 personen of meer serveren wij een vast gesteld menu.
Als horecabedrijf volgt Restaurant de Knip de UVH van KHN. Dat betekent concreet dat op alle door ons aangegane overeenkomsten de UVH van toepassing zijn. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. (acties, reserveringen, groepsdiners)