Michelin Bib Gourmand

#MichelinBibGourmandBib Gourmand Michelin gids

Onze zoektocht naar kwaliteit

Onderscheiden met  vermelding Bib Gourmand in de Michelin gids 2020

Restaurant De Knip in Voorschoten aan de rand van Wassenaar en Den Haag is voor 9de keer op rij onderscheiden met een Bib Gourmand vermelding in de Michelin gids!

Als eerste restaurant in Voorschoten is Restaurant De Knip in november 2012 alsook in 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 én 2020 door de Michelin Benelux onderscheiden met een Bib Gourmand. Deze bijzondere vermelding in de Michelin gids vermeldt dat restaurant De Knip een keuken van haute cuisine voert, deze gastronomische onderscheiding is slechts voor honderdtal restaurants in Nederland weggelegd.

Het concept van een keuzemenu onder de 39.- ongeacht de kookstijl, maar steeds met seizoensgebonden producten in de hoofdrol, is uitgegroeid tot een begrip. Een begrip dat niet in één woord samen te vatten is, maar je gewoon moet komen proeven. De lekkerste haute cuisine keuken van Voorschoten, is uiteraard ook te bereiken vanuit den Haag en Wassenaar.

Klassiek, innovatief, decoratief … de vermenging van kookstijlen zorgt voor dynamiek en spanning. De stempel van de Bib Gourmand, het bewijs voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, toont aan dat de haute cuisine ofwel gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn.

“Wij zijn blij dat het team van Restaurant De Knip weer beloond is met deze gastronomische onderscheiding, omdat we er altijd naar streven om voor een goede prijs topkwaliteit te serveren. Een leuke bijkomstigheid is dat Voorschoten nu met een onderscheiding in de Michelingids staat”, aldus een trots eigenaars-echtpaar Marcel en Irene van Teijlingen.