Michelin Bib Gourmand

#MichelinBibGourmandMichelin

Onze zoektocht naar kwaliteit

Michelin Bib Gourmand Onderscheiding
Restaurant De Knip in Voorschoten is voor de achtste keer op rij onderscheiden met een Bib Gourmand!
Als eerste restaurant in Voorschoten is Restaurant De Knip op 6 november 2012 alsook in 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 én 2019 door de Michelin Benelux onderscheiden met een Bib Gourmand. Deze bijzondere gastronomische onderscheiding is slechts voor honderdtal restaurants in Nederland weggelegd.

Het concept van een keuzemenu onder de 37.- ongeacht de kookstijl, maar steeds met seizoensgebonden producten in de hoofdrol, is uitgegroeid tot een begrip. Een begrip dat niet in één woord samen te vatten is, maar je gewoon moet komen proeven. De lekkerste keuken van Voorschoten.

Klassiek, innovatief, decoratief … de vermenging van kookstijlen zorgt voor dynamiek en spanning. De stempel van de Bib Gourmand, het bewijs voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, toont aan dat gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn.

“Wij zijn blij dat het team van Restaurant De Knip weer beloond is met deze gastronomische onderscheiding, omdat we er altijd naar streven om voor een goede prijs topkwaliteit te serveren. Een leuke bijkomstigheid is dat Voorschoten nu met een onderscheiding in de Michelingids staat”, aldus een trots eigenaars-echtpaar Marcel en Irene van Teijlingen.

  • slide