Reserveren

Over onze arrangementenBOEK JOUW PRIVÉ RUIMTE

Meerdere ruimten beschikbaar voor jou gezelschap


Restaurant De Knip heeft de beschikking over diverse zalen en ruimten, dit werd gerealiseerd zo rond 1945 en in de 60er jaren door aanbouw van de uitspanning.

Er is voor iedere gelegenheid een juiste setting beschikbaar: de Dinerzaal, de Opkamer, Serre en de Van Velsenzaal met daarnaast een aparte Bar Serre en de Wijnkelder.

Tevens beschikt Restaurant De Knip over een drietal terrassen aan het water, deze terrassen worden gekoppeld aan de desbetreffende ruimte.

Onze Serre, de meest gevraagde ruimte, biedt een magnifiek panorama over de Vliet. De Opkamer is de vroegere woonkamer van de voormalige boerderij en is waarschijnlijk de ruimte met de grootste historie. De Dinerzaal, ofwel ons restaurantgedeelte, is de oude loods van het Veerhuis, waar vroeger roeiboten werden opgeslagen. Later werd dit het cafégedeelte. De van Velsen Zaal is in de jaren ’60 aangebouwd en kan gebruikt worden voor vele doeleinden en zijn samen met de Bar Serre en de Wijnkelder, uitstekend geschikt voor feestelijke en/of zakelijke arrangementen.

Het terras van Restaurant ‘De Knip’ is aan het water gelegen en biedt eveneens een riant uitzicht over het Rijn Schie kanaal en de Vlietlanden, en is voor vele doeleinden geschikt, zoals zakelijke arrangementen, lunch, diner`s, receptie, bruiloft of feest, uiteraard alleen wanneer de weersomstandigheden dat toelaten.
Reserveer hier jou lunchtafel
Reserveer hier jou dinertafel
Reserveer hier een tafel voor je gezelschap

‘Restaurant De Knip’ beschikt over 30 eigen parkeerplaatsen gelegen achter het restaurant. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op de Kniplaan.

Wens je meer informatie? Bel ons dan via 071 -561 25 73 of mail naar reserveren@restaurantdeknip.nl


  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide