Uitgekiende smaken
Historie van Restaurant de Knip®
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Geniet van onze menu's
kappertjes, augurk, truffel crème en tuinkers
aardappel/prei soep, gerookte zalm
salade van selderij & wakamé, mozzarella, soja vinaigrette
hazelnoot en pijnboompit, 3 bereidingen van venkel
3 stuks met azijn en sjalot
risotto, gekonfijte shii-take, seizoen groenten en kreeftensaus
polentafrites, groene asperges, seizoengroenten en saus van rode port
à la Jardinière, tuingroenten, Taggia olijven, saus van groene kruiden
rood fruit, chocomousse en Champagne sabayon
panna cotta, mangocompote, roze peper, amandel roomijs
gerijpte kazen met dadelcake en druiven
Van 11:00 tot 17:00 en van 17:30 tot 21:00 uur, van dinsdag t/m zondag
Voor email vragen via info@restaurantdeknip.nl of via nummer 071 - 561 25 73, Kniplaan 22 te Voorschoten
Wij accepteren betalingen zoals, contant, pin, visa, master en American Expres kaarten
|