Fromage Workshop
De Knip biedt arrangementen in een grote diversiteit.
Zo ook een workshop over kaas, gegeven door onze Fromager
Renske van Teijlingen.
Wat houdt de workshop nou in. Het duurt ongeveer 2 uur,
waarin er een uitleg wordt gegeven over;
Hoe wordt kaas gemaakt?
Hoe bouw je aan kaasplank nou eigenlijk op?
Welke drank met welke kaas combineer je nou eigenlijk.
Er worden meerdere soorten kaas uitgelegd en hoe ze worden gemaakt
De middag begint om14:30 en eindigt om +/- 16:30 uur.
Je proeft 10 à 12 soorten kaas.
Ook worden er meerdere combinaties gemaakt met wijn, bier, fris en theesoorten.
De kosten zijn 55.- per persoon.
We geven de workshop op zondagen 19 -10, 16-11 en 7 -12.
Meld je aan via info@restaurantdeknip.nl o.v.v. kaasworkshop
Tip! Leuk om iemand die heel erg van kaas houdt cadeau te doen.
Hou onze website in de gaten voor alle leuke evenementen. Of meld je hieronder aan op onze nieuwsbrief.
Door de centrale ligging is ons restaurant goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.